مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص کاردکس

با سلام من سال 92 در آموزشگاه رانندگی محسن واقع در شهرری ثبت نام کردم بنا به دلایلی گواهینامه نگرفتم و دنبالش نرفتم و کاردکسم باطل شد الان یه شهر دیگه زندگی میکنم و میخام برم مجددا آموزشگاه ثبت نام کنم اما اسم داخل سیستم هست هنوز و میگن باید بری تهران شهرک آزمایش از اونجا حذف کنی اسم تو میخواستم ببینم راهی نداره چون برام مقدور نیست برم تهران راهم دوره

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

از نزدیکترین دفتر خدمات قضایی سوال فرمایید شاید . از طریق فوق آنرا اصلاح ویا حذف نماید .