مشاوره حقوقی رایگان - الزام به مسكن

باسلام. شوهرم مدت طولاني زندگي رو رها كرده رفته ، وسايل ضروري منزل رو هم جمع كرده برده ، دادخواست تهيه مسكن دادم ، قاضي راي داده خونه موجود هست ، و راي به بي حقي خواهان(بنده) داده !!!!!
پس بنده بايد چيكار كنم ؟ مي خوام زندگي كنم ولي وسايل تو خونه نيست !!!!!!!!!!!

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام
شکایت کیفری ترک انفاق کنید اعلام کنید از منزل اخراج شدید و شوهرتون به زندگی مشترک راهتون نمیده ، در پاسخ میان میگن من اخراج نکردم خونه موجود هست بیاد زندگیشو ادامه بده ، در این حین تقاضا کنید با مددکار اجتماعی به خونه برگردید . ایشون مجبور خواهند شد وسایل زندگی رو برا بازدید مامور تهیه کنن اگر تهیه نکردن شما مجبور به اسکان در اون خونه نیستید و گواهی میتونید بگیرید و علاوه بر اون شوهرتون رو محکوم به زندان کنید