مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه خرید خودرو

سلام ما یک خودرو به صورت وکالتنامه خریدیم که بریم برای تعویض پلاک ،الان خود فروشنده هم ازیه نفر دیگه وکالت گرفته بوده که توی وکالتنامه خودش ،اسقاط خیارات زده شده،الان سوالم اینه این که به ما وکالت داده ،اسقاط خیار شده ،ولی توی وکالتنامه ما اسقاط خیار نخورده،یعنی چون خودش اسقاط خیار شده وبعد به ما وکالت داده،این اسقاط خیار به وکالتنامه ما هم میرسه ماهم نمی تونیم فسخ کنیم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر وکالت نامه شرایط مخصوص به خود دارد و نمی توان گفت چون در وکالت نامه قبلی اسقاط کافه خیارات شده است بنابراین در وکالت نامه شما نیز اسقاط کافه خیارات شده است ؛ زیرا شما هر چند به تبع وکالت نامه اولیه معامله ای صورت گرفته است ولی چون این وکالت نامه را با شخص جدید تنظیم کرده اید بنابراین می توان از شرایط جدید استفاده کرد .