مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

با سلام. پدر بنده و عمو هام مقداری زمین در اطراف شهر شیراز دارند که از پدرشون به ارث رسیده و از قدیم خودشون مالک این زمین ها بودن و سند هم دارند. الان راه و شهرسازی متهم کرده و شکایت کرده و ادعا میکنه که پدرم و عموهام تصرف عدوانی کرده اند. دادگستری هم اخرین ابلاغیه ای که به ما داده شعبه 115 دادگاه کیفری شماره 2 تصمیم نهایی گرفته و ابلاغ کرده که تصمیم نهایی به این صورت هست که قرار رفع نقص صادر و پرونده از امار کسر به شعبه 20 بازپرسی اعاده گردید تا پس از تکمیل تحقیقات به این دادگاه ارسال نمایند. الان نتیجه چی شده ؟ ما که متهم بودیم الان رفع متهم شدیم یا این که نه ؟ و این که پرونده در نهایت چی شده ؟ ممنون و متشکر از شما

پاسخ ها :

جعفر قنبری

جناب آقای جعفر قنبری :

سلام ،
احتمالا در زمین تصرفی مانند زراعت یا غیره نداشتند و زمین ملی اعلام شده و اسناد باطل شده و بنام دولت سند صادر گردیده است .
باید پرونده خوانده شود تا جواب درست تر داد .