مشاوره حقوقی رایگان - سفته بابت حسن انجام کار

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما.
من حدودا یکسال پیش مشغول کار در مغازه ای شدم که در ابتدا هنگام عقد قرارداد دو فقره سفته هر کدام به مبلغ 10میلیون از بنده جهت حسن انجام کار دریافت شد که من پشت هر دو سفته ظهر نویسی کردم و نوشتم که جهت حسن انجام کار است و اگر بنده از موارد ذکر شده در قرارداد تخطی کنم میتوانند به اجرا بزارند و اینکه از زمانی که از کار بیرون بیام سفته بعد از 6ماه باید بازگردانده شود، حالا کارفرما بعد از کلی درگیری تصویری از سفته های من که پاره شده در تلگرام فرستاده، و هر چه اصرار دارم سفته ها را به خودم بده امتناع میکنه، آیا میتونم به خاطر مخدوش کردن سفته ها (تصویرش هست) از ایشون شکایت کنم؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
شکایت خیانت در امانت امکان پذیر است گرچه دفاعیاتی هم از جانب مشتکی عنه میتواند موجه قلمداد شود .