مشاوره حقوقی رایگان - کفالت فرزند

با عرض سلام و تبریک سال نو به تک تک شما وکلای عزیز و با آرزوی سالی شاد.
ببخشید من پدرم که در سال 86فوت کردندبعد از ان با مستمری پدرم وحقوق خودش زندگی می کردیم(چون بنده با 39 سال از کار افتادگی دارم)ولی بعد از فوت مادرم افتادم دنبال از کار افتادگی افتادم که اینقدر این دکتر واون دکتر فرستادن برام که تاریخ نامه از کار افتادگی افتاد سال 1401. و کانون بازنشستگی بنده را قبول ندارد و می گویدتاریخ باید در زمان حیات مادرت باشد،من هم چند نوار عضلانی و نامه سالهای 94 و95و... را به پزشکی قانونی ارایه دادمقبول نکردند و گفتند باید بازم بری دکتر! دکتر فرستادم پزشکی قانونی ولی قبول نکردند و گفتند دوباره باید بری نوار عضلانی و....
حال سوال بنده از جنابان این است که من اگر تاریخ شروع از کار افتادگی ام را چگونه عوض کنم؟شهر خودمان که جوابگو نیست من هم می خواهم این کار را انجام دهم.به نظر عزیزان این کار را بکنم و یا راه بهتری وجود داره؟لطفا راهنمایی نمایید.اجرکم عندالله

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجع مربوطه پیگیری کنید.
می توانید از اعتراض کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما اگر مدرکی دال بر معلولیت دارید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر امکان اعتراض وجود دارد اعتراض کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی بیشتر است و گفتگوی متقابل احتیاج است تا زوایای پنهان موضوع روشن شود تا راهکار مناسبی به شما ارائه شود.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

3 شرط اساسی دریافت معافیت کفالت

1- جهت اقدام، اول از همه باید به سن مشمولیت رسیده باشید. (حتی در 17 سالگی نیز نمی توانید برای این معافیت درخواست خود را ارائه بدهید.)

2- به هیچ وجه نباید غیبت از خدمت داشته باشید؛ مگر این که آن را به نحوی موجه بکنید.

3- کس دیگری جز شما برای سرپرستی و مراقبت وجود نداشته باشد مثلا برادر بالای 18 سال نداشته باشید.

و در صورت فوت همسر و داشتن فرزند و عدم ازدواج مجدد، می توان از خدمت سربازی به طور موقت معاف شد و در صورت ازدواج فرزند دختر و یا به سن قانونی رسیدن فرزند پسر، معافیت موقت لغو و باید به خدمت سربازی رفت.

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

تعیین تاریخ از کار افتادگی فقط توسط پزشک معتمد سازمان صورت میگیرد و عملا غیر از این مسیر ، مسیری جهت تغییر تاریخ وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دیوان محترم عدالت اداری پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....