مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین برا فاقد گواهینامه

سلام بنده رو امروز کلانتری گرفت برا نداشتن گواهینامه ماشین بردن پارکینگ امروز دادگاه باید برم بنظرتون ماشین رو توقیف میکنه یا فقط جریمه ماشین الان پارکینگ است

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی جریمه را پرداخت کنید که اگر پرداخت نکنید و مشمول جریمه شوید امکان توقیف ماشین وجود دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

رانندگی بدون گواهینامه جرم است بستگی به قاضی پرونده شما دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعد از پرداخت جریمه رفع توقیف می شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

توقیف ماشین معمولا چندین روز طول میکشه بین یک هفته تا یک ماه معمولا و پس از آن جریمه نقدی برای شما در نظر گرفته می‌شود بعضی شعب مجازات تکمیلی نیز در نظر می‌گیرند مثل محرومیت از اخذ گواهینامه به مدت چند سال

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ماشین توقیف نمی شود و با اخذ ضمانت ماشین رفع توقیف می شود.
فقط شما به دلیل رانندگی بدون گواهینامه به مجازات قانونی که جزای نقدی است محکوم خواهید شد.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

پس از پرداخت جزای نقدی ماشین قابل رفع توقیف هست.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. رانندگی بدون گواهی نامه جرم است. ماشین با ارائه اسناد مالکیت و پرداخت هزینه های قانونی به مالک تحویل می شود .

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

شما به جزای نقدی محکوم میشوید و پس از پایان رسیدگی ، خودرو قابلیت ترخیص دارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

جریمه را پرداخت کنید ماشین را رفع توقیف می کنند هزینه پارکینگ را نیز شما باید پرداخت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از پرداخت جریمه می توانید به رفع توقیف اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولا در این شرایط جرایم جریمه‌ی نقدی در نظر گرفته می‌شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با پرداخت جریمه خودرو نیز قابل رفع توقیف است...