مشاوره حقوقی رایگان - رجیستر کردن گوشی با پاسپورت

با سلام و ادب
احتراما به استحضار میرساند:
با توجه به جستجویی که در مطالب سایت انجام دادم، در مورد این موضوعی که مشکل همگان هست ، سوالی مطرح نشده.
خواهشمندم تا انتهای این پرونده بنده را همراهی تا بازدید کنندگان در صورت مواجه شدن با این موضوع به راحتی اقدامات لازم را جهت دریافت حق خود انجام دهند.
*****************
1- اینجانب در تیر ماه به سفر زیارتی رفتم
2- رئیس شرکت خدماتی بدون اطلاع با همکاری فردی اقدام به صدور سیم کارت کردند.
3- پس از صدور سیم کارت اقدام به ریجستر گوشی آیفون کردند.(پس از پیگیری مخودم و مراجع قضایی مدل گوشی رو فهمیدیم)
4- گفتنی است با توجه به مورد بالا، اینجانب چه حق و حقوقی به غیر از موارد زیر، میتونم طلب کنم ازشون؟
الف) خیانت در امانت ب) صدور سند معجول ج )جعل امضا جهت دریافت سیم کارت د) سوء استفاده از کارت ملی

خواهشمند است، جهت سهولت در روند پرونده، بنده را تا پایان همراهی کنید.

پاسخ ها :

پرسشگر :

لطفا راهنمایی لازم را مبذول فرمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
به نظر میرسه که مصداق خیانت در امانت هست