مشاوره حقوقی رایگان - ایثارگران

باسلام اینجانب ازسال92تا97در مرکز دولتی مشغول کار بودم وسال 99و1400به علت تولد فرزندم ومشکلات نگه داری از کارم انصراف دادم ومجدد ازسال 1401درهمان مکان مشغول کارشدم آیا تبدیل وضعیت ایثارگری شامل من نمیشود باتوجه به اینکه این همه سال مشغول بکار بوده ام؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده، می توانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی دارید تحت شرایطی بسته به نوع اشتغال و جذب نیروی انسانی و اولویت های سازمان تعلق میگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال شما تکراری است و قبلا به این سوال بطور کامل پاسخ داده شده است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بنظر مشمول می باشید لیکن از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به ارگان مربوطه مراجعه و حضوری پیگیری کنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از ارگان مربوطه پیگیری نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

کلیه دستگاه های موضوع ماده (2) این قانون، مکلفند، حداقل بیست و پنج درصد (25%) از نیازهای استخدامی و تامین نیروهای مورد نیاز خود را که وفق ضوابط و مجوز های مربوط و جایگزینی نیرو های خروجی خود، اخذ می نماید، به خانواده های شاهد، جانبازان و آزادگان، همسر و فرزندان شهدا و جانبازان بیست و پنج درصد (25%) و بالاتر، فرزندان و همسران آزادگان یک سال و بالای یک سال اسارت، اسرا و خواهر و برادر شاهد اختصاص دهند

و پنج درصد (5%) سهمیه استخدامی را نیز به رزمندگان با سابقه حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه ها و همسر و فرزندان آنان و فرزندان جانبازان زیر بیست و پنج درصد (25%) و آزادگان کمتر از یک سال اسارت، اختصاص دهند.

بر اساس این ماده، تبدیل وضعیت ایثارگران، شامل خانواده های شاهد، جانبازان و آزادگان، همسر و فرزندان شهدا و جانبازان بیست و پنج درصد (25%) و بالاتر، فرزندان و همسران آزادگان یک سال و بالای یک سال اسارت، اسرا و خواهر و برادر شاهد، همچنین، رزمندگان با سابقه حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه ها و همسر و فرزندان آنان و فرزندان جانبازان زیر بیست و پنج درصد (25%) و آزادگان کمتر از یک سال اسارت، می باشد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ملاک قانون تبدیل وضعیت ایثارگران است. به اداره حقوقی بنیاد شهید مراجعه فرمایید .

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
باتوجه به اینکه سوال شما چند وجهی است لطفاً تماس بگیرید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، با پیگیری از اداره متبوع قابل پیگیری می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به ارگان مربوطه مراجعه کنید