مشاوره حقوقی رایگان - پيامكها و ضبط صدای شوهر با گوشی زوجه و البته در كنار ساير مدارک در رد پرونده دادخواست الزام به تمكين

با عرض سلام و احترام خدمت وكلای بزرگوار و خسته نباشيد، خانمی جوان هستم و ميخواستم بپرسم آيا در پرونده ی الزام به تمكين، ميشه در كنار ساير دلايل و مدارك و شواهد قوی كه دارم، صدای ضبط شده ی خودم(زوجه) با شوهرم كه در حين صحبت ميگفته: مايل به ادامه ی زندگی با من نيست و خيلی حرفهای زشتی در اين مورد زده و توسط گوشی خودم ضبط نمودم را CD زده و يا داخل فلش ريخته و به قاضی نشان بدهم و ضميمه و پيوست پرونده كنم؟ و به اضافه 41 عدد پيامک هم از شوهرم در اين باب پرونده در گوشی خودم دارم كه آيا ميتونم به قاضی نشون بدم كه شوهرم چه نيات پليدی داره؟ آيا ضبط صدای خودم با شوهرم توسط گوشی خودم و نشان دادن پيامكها به قاضی جرم محسوب ميشن؟ لطفا كمك و راهنماييم كنيد، بی صبرانه منتظرم، با سپاس و احترام مجدد

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

با سلام باتوجه به نرم افزارهای متعدد تغییر صدا صدا ضبط شده مدرک قابل استنادی برای قضات نیست اما پیامک قابل استناد است البتع درصورتی که در پرونده شما موثر باشند

یک وکیل

سلام" این موارد که به آن اشاره فرمودید از ادله اثبات دعوی به شمار نمی آیند و تأثیری در جلوگیری از اثبات دعوی الزام به تمکین همسرتان ندارد هر چند توهین و فحاشی جرم است و ارتباطی به دعاوی خانوادگی ندارد و مستلزم ارائه دلائل محکمه پسند و اثبات آن و طرح شکایت جداگانه دیگری است . در فرض سؤال ، جهت احقاق حقوق قانونی توصیه می شود از خدمات مشاوره ای حضوری وکیل متخصص ، کاربلد و باتجربه محلی بهره مند شوید.

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام و عرض ادب
شما می توانید دلایل خویش و پیامک را به قاضی ارائه کنید که این خود اماره قانونی است
و قاضی ویا اگر طرف هم تایید کرد و یا خود قاضی آنها را مهم دانست حتما به آن ترتیب اثر می دهد

نصراله  نامدارپور

جناب آقای نصراله نامدارپور:

سلام ضبط صدا ادله اثبات دعوي نيست ولي پيامك ميتونه در مواردي به خصوص درپرونده هاي كيفري از موارد ايجادعلم در قاضي محسوب گردد