مشاوره حقوقی رایگان - معامله

سلام من چند بار با یه نفر معامله کردم از شهرستان برام وسایل میفرستاد این دفه قرار شد برام وسیله بفرسته فیلم گرفت گفت تحویل اتوبوس دادم ولی وسیلرو نفرستاد منم چون بهش اطمینان داشتم پول رو براش فرستادم الان من چجوری ازش شکایت کنم پول رو هم به شماره کارت خودش واریز کردم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و.....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به انجام تعهد را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید