مشاوره حقوقی رایگان - سود دوران مشارکت

باسلام
یک واحد آپارتمان خریدم و در قرارداد فقط نوشته که سود دوران مشارکت برعهده خریدار است
حالا هم تاخیر در تحویل دارد و هم تاخیر در سند
سود دوران مشارکت بر عهده ی کیست؟ آیا با توجه به تاخیر همه سود دوران مشارکت بر عهده خریدار است یا بخشی از آن؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سود دوران مشارک رو کلی بر عهده خریدار گذاشتین . می بایست منجزا پیش بینی تاخیر ها رو میکردین ولی اگر خسارت یا وجه التزام تاخیر در انجام تعهد هم مقرر کردین خریدار هم میتونه اونو اخذ کنه یکبار برا سند یکبار برا تحویل