مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین از همسر

با سلام. من بیمار اسکیزوفرنی هستم و مجنون حساب میشم زنم فریبم داد و بهم گفت یه قطعه زمین از پدرت بگیر و انتقال بده به نامم و بعد من طلاهامو میفروشم و پولشو عوض زمین بهت میدم
منم با پدرمو زنم رفتیم زمین رو انتقال داد به نام زنم و پدرم امضا زد که زمین بره به نام همسرم .... ولی هیچ بهایی دریافت نکردم از طرف همسرم
الان همسرم رفته و میخواد طلاق بگیره ...
تو قولنامه زمین هم نوشته شده که پدرم این زمین رو به همسرم فروخته ...
ایا میشه زمین رو پس بگیرم یا پولش رو مطالبه کنیم؟ میشه راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تقاضای ابطال معامله صوری یا مطالبه ثمن قراردادی توسط پدر انجام شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مستقیم پدرتان به نام همسرتان زده می تواند دادخواست رجوع از هبه بدهد و اعلام کند که هبه کرده است.
توجه داشته باشید نتیجه قابل پیش بینی نیست و دادگاه با توجه به قرارداد تنظیمی و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در قالب عقد هبه باشد از سوی پدر قابل رجوع است

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

فروشنده پدرتان بوده نه شما بنابراین جنون شما خللی به معامله فیمابین همسرتان و پدرتان وارد نمیکند و معامله صحیح می باشد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ثمن آن قابل مطالبه است
تحت شرایطی در خصوص فسخ نیز می توانید اقدام نمایید اما نیازمند گفت و گوی متقابل است تا بتوان اظهارنظر دقیقی نمود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پدر شما باید علیه همسرتان طرح دعوا کند نه شما

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

پدرتان تقاضای مطالبه وجه زمین رامیتوانیدبدهید به استنادقولنامه پدرتون وخانمتون

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا می بایست متن قولنامه ملاحظه شود . با توجه به اظهار شما عقد بیع صورت گرفته و این عقد باید شرایط خودش را داشته باشد . پیشنهاد می شود مدارک خود را نزد وکیل دادگستری در محل خود برده و مشاوره دقیق دریافت دارید .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید پدرتان علیه همسر اقدام کند

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

پر شما با اثبات عدم پرداخت بهای معامله میتواند آن را فسخ کند.قطعا موضوع نیازمند بررسی حضوری توسط همکاران وکیل است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر مبایعه‌نامه تنظیم شده باشد پدر شما باید دادخواست مطالبه ثمن معامله و خسارت را اقامه نماید

و با توجه به مفاد و شروط قرارداد
ممکن است بتوانید قرارداد را فسخ
نمایید

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
باتوجه به اینکه سوال شما چند وجهی است لطفاً تماس بگیرید

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

از طریق دایره سرپرستی امور محجورین و نصب قیم ، موضوع را پیگیری نمایید...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ به دلیل این که معامله بیع یا خرید و فروش به منصه ظهور رسیده است فلذا سوای هر موضوع خانوادگی که رقم خورده است همسر شما موظف است در ازای زمینی که دریافت کرده است ثمن معامله را پرداخت کند و الا معامله قابل ابطال خواهد بود .

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اگر وجهی به عنوان ثمن نپرداخته باشد، هبه تلقی شده ‌ و‌اصولا قابل رجوع است

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بدوا باید مفاد قرارداد بررسی شود تا راه حل دقیقی ارائه شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر هبه باشد از سوی پدر قابل رجوع است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پدر می تواند مطالبه ثمن نمایند
چنانچه در قالب هبه بوده است تحت شرایطی می تواند از آن رجوع نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله پدر شما می‌تواند فورا وکیل بگیرد و مبلغ آن را مطالبه نمایید در این خصوص می‌توانید تماس بگیرید سایر جزئیات نیز می‌تواند مورد بررسی قرار بگیرد