مشاوره حقوقی رایگان - اخراج كارگرم به دليل ناكارامدي و اضافه بودن

سلام خسته نباشيد
من ٣تا كارگر دارم كه يكيشون هم نا بلدِ كار هست و هم بي انظباط و هم پرو تشريف داره هر وقت دلش ميخواد با يك پيامك به خودش مرخصي ميده و روز بعدش هزار دليل مياره
حتي وقتي ازش ميخوام فلان كار مغازه را انجام بده خيلي غُر ميزنه
و هيچ قراردادي با ايشون ندارم
البته چون متاهل هم هست دلم نمي اومد اخراجش كنم ولي قبل از عيد بيست و چهارم اسفند واسه خودش رفت مرخصي تا امروز كه بيستم فروردين هست برگشته و ميگه دامادمون فوت كرده در صورتي كه هيچ اعلاميه اي نداره
الان من اخراجش كنم ميتونه بره ازم شكايت كنه؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد