مشاوره حقوقی رایگان - معافیت چشم پزشکی نظام وظیفه

با سلام من دانشجوی دکترا داروسازی هستم و بعد از فارغ التحصیلی قصد دارم برای معافیت اقدام کنم.
نمره چشم من هر چشم مجزا 7 و نیم نزدیک بین و 2 و نیم آستیگمات است(یعنی مجموع دو چشم میشه 15 نزدیک بین و 5 آستیگمات)
در دفترچه نوشته شده که برای معافیت مدرک دکترا به نمره 8 نزدیک بین در یک چشم یا 7 آستیگمات در یک چشم است اما به شرایط وجود هر دو، همزمان اشاره نشده.
میخواستم ببینم با این شرایط من میتونم معافیت دائم بگیرم یا نه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست نظر کمیسیون مربوطه ملاک است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در سازمان نظام وظیفه ، درخواست معافیت پزشکی را
نمایید و به کمیسیون پزشکی معرفی خواهید شد و با توجه به اینکه هر دو چشم شما مشکل دارد معاف خواهید شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام یک مقاله مناسب و کاملی توسط اینجانب در سایت دادراه وجود دارد در رابطه با معافیت پزشکی که میتونید مطالعه کنید