مشاوره حقوقی رایگان - اقساط

باسلام و عرض ادب
بنده حدود دو سال پیش شخصی که به بنده بدهکار بود را جلب کردم و بعد از چند روز زندانی درخواست اقساط کردن مبلغ بدهی 42 میلیون بود که اقساط اول ماهانه 600هزار تومن بود و بعد از اعتراض دادن به 300هزار تومان تبدیل شد پس از واریز پیش پرداخت و پرداخت کردن چند قسط دیگه قسطی واریز نمیکنه و کلیه اموالش به نام خودش نیست آیا امکانش هست برای ندادن اقساط درخواست جلب کنم؟ و آیا بعد از جلب کردن اقساط عقب افتاده را واریز کند آزاد میشود؟ راهی هست که درخواست کنم کل بدهی رو بده؟ چون با ندادن اقساط قصد آزار و اذیت بنده را دارد
با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله با سپری شدن موعد و عدم پرداخت اقساط میتوانید جلبش کنید. خیر بعد از پرداخت اقساط عقب مانده آزاد خواهند شد و یکجا امکان دریافت به لحاظ حکم اعسار ندارید