مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام خسته نباشید من دو سال پیش در یک معاونت در سرقت منزل دستگیر شدم و سی روز اگاهی بودم و ده روز بازداشتگاه اوین و الان رضایت شاکی رو گرفتم و دادگاه حکم سی ضربه شلاق و پنجاه میلیون جریمه صادر کرده . من برای وکالت میخوندم و این مشکل پیش اومد الان اگه ادامه بدم آیا میتونم پروانه فعالیت بگیرم یا نه ممنون میشم جواب بدین.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان گزینش به هر دلیلی متوجه موضوع شوند در گزینش شما موثر است بخصوص مرکز وکلا اگر بخواهید ثبت‌نام کنید.
در کانون وکلا صرفا سوء پیشینه اخذ میشه که در زمان ثبت‌نام برای شما مشکلی پیش نمیاد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بله متاسفانه به مشکل می‌خورید