مشاوره حقوقی رایگان - سرقت موتور

باسلام در زمستان سال 98 شخصی با معاونت و کمک فردی دیگر از پارکینگ منزل ما موتور سیکلت مارو بسرقت برد.دوربین خیابان نشان داد ک کاملن صورت سارق پوشانده بوده و چیزی از صورت مشخص نیست.شکایت کردیم از فرد معاونت در سرقت کرده بود اما فایده ای نداشت و دادگاه رای به بی گناهی طرف دادن چون ما مدارک کافی نداشتیم.آیا هنوز میتوانیم سارق اصلی و چهره اش را با فناوریها تشخیص داد چون پلیس ک فیلم دوربینهای مداربسته را دید هم معاون در سرقت را شناخت ک شهره به فساد است و هم گفت دزد از آشناهای این خانه است.تمام محل هم میدانند ک حق با ماست.اما دادگاه مدارک کافی میخواهد ک ...

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بدون داشتن وکیل و استراتژی درست موفق نمیشوید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید ادله محکم و قوی و مستندات کافی ارایه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ادله قانونی به دادگاه ارائه بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بدون ادله محکم و مستند نمیتوانید موفق شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده پیگیری به نظر نتیجه ای نخواهد داشت.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر مدارک و مستندات دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
با توجه به اظهارات یاد شده پی گیری بی نتیجه خواهد بود چرا که ادله کافی برای اثبات ندارید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر پلیس گفته خودشه به استناد حرف پلیس از او شکایت کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مدارك كافي و ادله اثبات دعوا نياز است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر مگر از فرد جدیدی شکایت کنید یا مدرک جدیدی پیدا کنید

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
فناوری خاصی جهت تشخیص چهره یا مشخصات فرد وجود ندارد.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اگر مدارک محکمه پسند دارید شکایت کنید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
باید ادله کافی و مثمر ثمر ارائه نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورت صدور قرار منع تعقیب صرفا در صورت کشف ادله جدید یکبار و تحت شرخلیطی امکان پیگیری مجدد پرونده می باشد.
ماده 278قانون آیین دادرسی کیفری
«هرگاه به علت جرم نبودن عمل ارتکابی، قرار منع تعقیب صادر و به هر دلیل قطعی شود، نمی‌توان بار دیگر متهم را به همان اتهام تعقیب کرد. هرگاه به علت فقدان یا عدم کفایت دلیل، قرار منع تعقیب صادر و در دادسرا قطعی شود، نمی‌توان بار دیگر متهم را به همان اتهام تعقیب کرد، مگر پس از کشف دلیل جدید که در این صورت، با نظر دادستان برای یک‌بار قابل تعقیب است و اگر این قرار در دادگاه قطعی شود، پس از کشف دلیل جدید به درخواست دادستان می‏توان او را برای یک‌بار با اجازه دادگاه صالح برای رسیدگی به اتهام، تعقیب کرد. در صورتی که دادگاه، تعقیب مجدد را تجویز کند، بازپرس مطابق مقررات رسیدگی می‌کند.»

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

علاوه بر مدارک ارائه شده توسط شما جهت اثبات جرم، تحقیقات مقام قضایی و انتظامی هم اهمیت ویژه دارد. در صورتی که نتوانستید موضوع را اثبات کنید متاسفانه تا بدست آوردن مدرک جدید نمی توانید طرح شکایت مجدد کنید