مشاوره حقوقی رایگان - افزایش زیاد اجاره بها

سلام.
من خانه ای ویلایی را پارسال به مبلغ 200 میلیون رهن و ماهی 6 میلیون تومان اجاره کردم.
امسال مالک مبلغ 400 میلیون رهن و ماهی 10 میلیون اجاره در نظر دارد و به هیچ وجه توافق نمیکند.
راهی وجود دارد که با مبلغ قانونی تمدید شود؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خیرشمافقط تخلیه نکنید.دستورتخلیه رامشکل به ایشان میدهند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب اظهارنامه تقاضای تمدید با 25 درصد کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما خالی نکنید ولی اظهارنامه بدهید که حاضرید 25 درصد اضافه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مبلغ قانونی وجود ندارد یک مصوبه بوده که در زمان کرونا بود و الان دیگر قابلیت اجرا ندارد و مبلغ کاملا توافقی است