مشاوره حقوقی رایگان - رهن 3 دانگ خانه

با سلام وسپاس از شما وکیل محترم
زن و شوهری که ازهم طلاق گرفتند و شریک آپارتمانی بصورت 3دانگ 3دانگ هستندو متاسفانه به جهت نداشتن سرپناه یا خانه ایی وبا داشتن دختری بالغ مجبوربه سکونت در همان خانه هستند تا وقتیکه خانه فروش رود آیا میشودقبل از فروش یک طرف 3دانگ دیگر را بصورت قانونی در املاک یا دفترخانه رهن نماید به قیمت روز. واین که چون وام بانکی بنام مرد خانه بود واگر زن رهن نماید
وچون کل اقساط وام مسکن را مرد دارد می پردازد وزن از ابتدا دریافت وام مسکن به تعهدات پرداخت خود وفادار نبودچطوری میشود حین رهن دادن3دانگ نسبت به این موضوع هم طلب کرد

پاسخ ها :

رهن 3 دانگ خانه