مشاوره حقوقی رایگان - رفع انسداد حساب های بانکی

سلام وقت بخیر
همه حساب های بانکی من مسدودشد با مراجعه به بانک دلیل انسداد را قمار و شرط بندی اعلام کرده
پرسش من ابتدائا اطلاعی از ورود به این سایت ها ندارم
و دومین مورد مراحل رسیدگی تا رفع انسداد چگونه هست
و این که حساب با دستور دادستانی کل کشور به بانک مرکزی مسدود شده
سپاسگزار میشم راهنمایی کامل بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما ‌مرتکب جرم شده اید و مجازات خواهید داشت
و شما باید ابتدا به سایت دادستانی مراجعه و تمام مشخصات خود و گردش حساب بانکی را وارد نمایید
و زمان ‌ جلسه دادرسی به شما ابلاغ خواهد شد و شما باید از خود دفاع نمایید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وقتی از حساب شما استفاده شده است به این معنی است که خود شما بوده اید که وارد سایت شده اید و کارها را انجام داده اید مگر طور دیگری باشد