مشاوره حقوقی رایگان - مسدودیت تمام کارت هام

سلام من متوجه شدم تمام کارتهام مسدود شده خانمم به بانک مراجعه کرد گفتن از طرف دادگاست,من شغلم جوریه که ساعات اداری سرکارم و نمیتونم دادگاه برم،خانمم می‌تونه با مدارک من بره و علت رو جویا بشه؟چون من نه ضامن نه چک‌ برگشتی چیزی نداشتم فقط یک فروشگاه اینترنتی داریم شاید مشکل از اونجاست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود علت را شاید

لکن باید وکیل دادگستری اختیار نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی از همان جاست حتما حودت یا وکیل دادگستری باید بروید مرجع قضایی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
خانم شما به علت عدم سمت نمی تواند وارد شود و لیکن چند سوال کلی که علت را جویا شوند در صورت همکاری مقامات بلااشکال است.
و السلام

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مستندات واخذ توضیحات از جوانب مختلف می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر به شخص یا وکیل پاسخگو هستند