مشاوره حقوقی رایگان - باغ موروثی

با سلام.پدربزرگم یک باغ داشته که بعد از مرگش بین ورثه تقسیم میشه به این صورت که یک فرد میاد با توجه به سن درخت ها و بزرگ و کوچکی و قیمت روز هر درخت زمین به چهار قسمت تقسیم میکنه که از نظر مساحت با هم متفاوت هستند.بعد از طریق قرعه کشی بین ورثه زمین هر شخص مشخص میشه.ولی هیچ نوشته و تقسیم نامه ای بین هم ننوشتن(ولی بعد قرعه کشی زمین هر کس مشخص بوده و تا الان هم به همون صورت هست ) حالا که بیشتر از 30 سال از این اتفاق میگذره یکی از ورثه میگه که من قبول ندارم و باید دوباره تقسیم کنیم. ایا میتونه ؟
ممنون از وقتی که میگذارید

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خیربدلیل تصرف سی ساله ورفتارمالکانه تواین مدت وسکوت وپذیرش ضمنی و اینکه انکاربعداقرارمسموع نیست