مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم اراضی باغ فندق

سلام وقت بخیر.
باغ فندق بعنوان ارث به مادرم (که در قید حیات نیست) قرار است که داده شود. تقسیم این گونه اراضی، که هم در مرکز محل و بر اصلی نیز، خیابان می‌باشد، به نحوی که می توان تجاری هم محسوب میشود، به چه نحو است ؟ زمین ده هزار متر ، تعداد درختان 200 اصله.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اقدام به اخذ گواهی انحصار وراثت و سپس تقسیم ترکه و در انتها تقسیم ترکه فرمائید
در صورتی که مال قابلیت تقسیم نداشته باشد و یا وراث به تراضی نرسند بفروش رفته و عایدی حاصل از آن بین وراث تقسیم خواهد گشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به کارشناسی دارد تا با تامین دلیل به توان اظهار نظر دقیقی کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر وراث با هم توافق کنند مشکلی نیست اما اگر توافق نداند دادگاه تعیین تکلیف می کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یا باید خود وراث تقسیم نامه بنویسند و همگی رضایت داشته باشند و اگر ندارد دادگاه درصورت امکان تقسیم سهم هر ورثه را تعیین میکند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به توافقات بین وراث دارد در صورت عدم توافق دادگاه تعیین میکند

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

توافقی بین وراث تقسیم می گردد اگر نتواند توافق کنند یکی از طرفین هم دادخواست تقسیم ترکه بدهد کافیست دادگاه رسیدگی می کند و به هر یک از طرفین پول از حاصل فروش می پردازد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یا باید وراث توافق نمایند و تقسیم نامه تنظیم شود و تمام وراث امضا نمایند یا شما باید دادخواست تقسیم ترکه را اقامه نمایید تا توسط کارشناس رسمی سهم هر کدام از وراث مشخص گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بستگی به توافق وراث قانونی دارد.
در صورت عدم توافق پس از اخذ گواهی انحصاروراثت ، ابتدا درخواست تحریر ترکه از شورای حل اختلاف محل نمایید، سپس دادخواست تقسیم ترکه به دادگاه تقدیم نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید براساس ارزش ملک تقسیم کنید و سپس قرعه کشی کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال دارای ابهاماتی است و به همین دلیل نیاز است که بررسی بیشتری صورت گیرد تا با اشراف کامل بر موضوع بتوان به سوال صحیح ترین پاسخ مناسب حقوقی ارائه شود تا راهگشا باشد .

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

این موضوع باید توسط کارشناسان شهرداری و جهاد مشخص گردد.

رامین مرادقلی

رامین مرادقلی :

اگر نوع کاربری زمین باغی باشد نیاز به مجوز جهاد کشاورزی دارد و باید توسط کمیسیون این نهاد تایید شود ، صرف نظر از این موضوع اگر زمین دارای سند رسمی باشد تقسیم توسط اداره ثبت محل در غیر اینصورت توسط دادگاه .

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. تقسیم یا بصورت توافقی بین ورثه است یا از طرف دادگاه.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از طریق دادگاه پیگیری نمایید که بایدبدوا دادخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید سپس دادخواست تقسيم ترکه را مطرح نمایید.
همچنین امکان تقسیم ماترک براساس توافق وراث وجود دارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شهرداری و ثبت محل پیگیری کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با براساس توافق وراث است یا با قید قرعه انجام میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

براساس توافق وتراضی وراث تقسیم صورت میگیرد اصولا تجاری محسوب نمیشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
برای تقسیم اراضی باغ فندق، ابتدا باید به صورت مشخصی تعیین شود که چه تعداد و چه اندازه ای از زمین و درختان به هر یک از وراث تعلق می‌گیرد. به عنوان مثال، اگر باغ فندق به چهار ورثه تقسیم شود، هر یک از آن‌ها 2500 مترمربع زمین و 50 درخت فندق به ارث خواهند برد. البته، این تقسیم بندی باید با رضایت همه وراث انجام شود.

همچنین، در نظر داشته باشید که تقسیم اراضی باغ فندق ممکن است با مقررات و قوانین مربوطه در ارتباط با تقسیم وراثت مغایرت داشته باشد. بنابراین، پیشنهاد می‌شود که برای اطمینان از صحت و قانونی بودن تقسیم اراضی، با یک وکیل متخصص در این زمینه مشورت کنید.

همچنین، اگر باغ فندق در منطقه‌ای با کاربری تجاری قرار دارد، ممکن است مقررات و شرایط خاصی برای تقسیم و نحوه استفاده از آن اعمال شود. در این صورت، بهتر است با مراجعه به شهرداری محل و یا دفتر ثبت املاک و اسناد موضوع را بیشتر بررسی کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه چگونه تقسیم شود یک امر توافقی است البته راهکارهای حقوقی نیز برای این مورد پیش بینی شده است اینکه تجاری باشد یا زراعتی یا هر نوع کاربری دیگری مستلزم این است که صحبت شما شنیده شود