مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مزایا بدون قرارداد

باسلام. بنده به مدت سه سال به شکل چند دوره متناوب در کارگاهی نجاری مشغول به کار بوده ام. در طول این مدت فقط یک سال بیمه برایم رد شده و هیچ گونه مزایایی دریافت نکردم. ایا میتوانم برای دو سالی که بیمه نبوده ام، رابطه کاری را با پرینت بانکی اثبات کنم ؟ با توجه به این که واریزیهای کارفرما در اکثر ماهها کمتر از حداقل قانونی بوده و ایشان قسمتی از حقوق را دستی پرداخت میکرده . در ضمن برای پرداختهای نقدی به بنده هیچگونه رسیدی ندارند . با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با مراجعه به اداره کار ضمن تقدیم داخواست تمام حق و حقوق کاری خود را مطالبه کنید بعلاوه الزام کارفرما به واریز حق بیمه ایام کارکرد