مشاوره حقوقی رایگان - من معلم هستم و مجرد،ایا امکانش هست محل خدمتم رو بدون ازدواج به شهر دیگه منتقل کنم؟

سلام وقتتون بخیر
من معلم هستم و مجردم و تازه استخدام شدم و میخوام مهل زندگیمو عوض کنم ...میشه بدون ازدواج انتقالی بگیرم ؟
اگه میشه باید چیکار کنم؟
یا راهی که بتونه کمکم کنه؟

پاسخ ها :

سمیه بهرام خانی

سرکار خانم سمیه بهرام خانی :

باسلام
این موضوع رو لطفا از طریق اداره مربوطه پیگیری کنید طبق آیین نامه اداره عمل میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درخواست بدهید و باید سازمان موافقت نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

رویه تغییر مکان شغلی سازمانی به این صورت است که مبدا و مقصد که طرف قصد انتقال به آنجا را دارد باید موافقت کنند یعنی مقصد باید اعلام نیاز خود را صادر کند و از طرفی مرکز آن سازمان نیز مخالفتی در این رابطه داشته باشد و مساعد های لازم را به عمل بیاورد اگر این ها آماده باشند کارهای انتقالی صورت می‌گیرد و مانعی از این بابت وجود ندارد البته بهتر است گفته شود که رویه سازمان ها و ادارات در مورد انتقال پرسنل یکسان نیست و رویه های متفاوتی را پیش میگیرند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید موافقت ارگان مبدا و مقصد را اخذ نمایید