مشاوره حقوقی رایگان - مدنی

چنانچه مال مشاعی بدون اذن شرکای دیگر منحصرا وتنها در در تصرف یک مالک یاغی باشد و شریک متصرف اجازه ندهد شریکش درحال مشاع تصرف نماید این موضوع از مصادیق غصب میباشد یا خیر ؟
و اگر ثالث نسبت ب اینکه غصب ، اگر ثالث این مال را کلا در تصرف خود بگیرد و اذن یک شریک را داشته باشد ایا ثالث غصب محسوب میشود یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شریک می تواند با عنوان تصرف عدوانی شکایت کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر غصب اثبات نخواهد شد

شما باید درخواست خلع ید مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال و احترام به نظر میرسه سوال حقوقی دانشگاه مطرح کردید و اینجا جایگاهی برای پاسخ به این سوالات وحود ندارد ولی محض اطلاع غصب نیست خیر.
و همچنین در اینجای سوال اشتباه کردید چرا که شخص ثالث دیکر غاصب نیست بلکه در حکم غاصب است و سوال را به غلط مطرح کردید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
اری هردو غاصب محسوب می‌شوند ….