مشاوره حقوقی رایگان - نزاع درگیری

باسلام.
حدود یک سال پیش با شخصی بصورت جزئی درگیر شدم. پس از رفتن به بازپرسی از کلانتری به بنده تماس گرفتند مبنی بر اینکه دستور قضایی اومده برای مواجهه حضوری در کلانتری‌. در کلانتری شاکی رضایت داد و فرم صلح و سازش رو هم خود شاکی و هم وکیل شاکی امضا کردند. بعداز ظهر از کلانتری زنگ زدند که شاکی گفته باید جلو همه معذرت خواهی کنی وگرنه پرونده رو مجددا پیگیری میکنم. واقعا تعجب کردم. میشه بعد از رضایت در کلانتری مجددا پرونده باز بشه؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اصولاً خیر اگر ایشان در کلانتری گذشت بلاقید و شرط را امضا کرده باشد عدول از گذشت مسموع نیست زمان که گذشت نیز نمی تواند با غیر شرط باشد و مشروط بنابراین اگر مطمئن هستید رضایتنامه را در کلانتری امضا کرده است بهتر است یک کپی از آن درخواست کنید و اگر بعدها شکایت کرد می توانید آن را ارائه دهید یا به این پرونده ارجاع دهید