مشاوره حقوقی رایگان - عنوان شکایت جهت رابطه نامشروع زنم بدون امکان شکایت افترا

باسلام چه عنوان شکایتی میتوان از زنم برای رابطه نامشروع اش و شخص مذکرش بکنم که خود دادگاه بررسی کند آیا زنم رابطه نامشروع داشته با کسی یا نه،،طوری که اگر اثبات نتوانستم بکنم زنم و اون آقا از من شکایت افترا و غیره نتواند بکند؟؟؟چون شنیدم ضبط یواشکی صداهای تماسهای زنم با مذکر با موبایلش و فیلم سوار شدن زنم با شخص مذکر به ماشینم در خیابان و رفتن و یا واریز وجه از زنم به حساب شخص مذکر رو دادگاه به عنوان مدرک قبول نمیکند متاسفانه

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت تحصیل دلیل و اطمینان از رابطه نامشروع شکایت کنید دادسرا در تحصیل دلیل برای شما اقدام خواهد کرد . و موارد گفته شده نیز بعنوان قراین و امارات قضایی محسوب و به شما کمک خواهند کرد .

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دادگستری مرجع تظلمات است وهرکس حق دارد به دادگستری مراجعه کند وشکایت مطرح کند درسوال مطروحه شما شاکی محسوب نمیشود چراکه شاکی کسی است که مستقیما ازجرم متضررمیشود شمابعنوان اعلام کننده می توانید به دادسرا اعلام جرم کنید البته باید حداقل مدارکی نیز جهت اثبات حرفهایتان نیز ارایه کنید یاخودتون شاهدماجرا بوده باشید تا رسیدگی شود