مشاوره حقوقی رایگان - شراکت کامیون

با دونفر دیگه در کامیون کشنده ای به صورت سه تا دو دونگ شریک هستیم
طی دو سال و نیم گذشته اون دونفر روی ماشین کار میکردن و من مشغول کار روی ماشین دیگه ای بودم که روی اون ماشین دیگه شراکتی نداشتم و فقط راننده بودم
2 سوال
سوال اول: یکی از شریکام چون پول داره و من ندارم میتونه بگه یا باید بخری دو دونگم رو یا باید بفروشی دو دونگت رو ؟

سوال دوم : من میتونم بگم من قصد فروش مالم رو ندارم و میتونی دو سال و نیم دست تو و اون یکی شریکمون بوده دو سال هم دست من و اون یکی شریکمون باشه

توان خرید یک دونگ رو داشته باشم و قصد فروش اصلا نداشته باشم باید چکار کنم

پاسخ ها :

کامیون شریکی