مشاوره حقوقی رایگان - آیا میتوان روی حکم دادگاه تجدید نظر تقاضای اعسار یا آزادی داد ؟

سلام بنده از شخص طلبکار هستم/ برای بار اول تقاضای اعسار داد و قبول شد و برای بار دوم دادگاه تجدید نظر گفت با هم صلاح برید و برایش قسطی کردند که پرداخت کند و در صورت عدم پرداخت بنده میتوانم تقاضای کل بدهی رو هم بکنم و هیچ گونه اعساری هم پذیرفته نیست اما سوال اصلی بنده این است که در حال حاضر حکم جلب اون شخص رو دارم اگر اون شخص رو کردم زندان آیا احتمال آزادی فرد وجود دارد ؟ ( بهم گفتن بعد از 5 سال ممکنه خود دولت این شخص رو آزاد کنه و چیزی دستتون نگیره ) چون ( رای صارده به عنوان معروف ندهی نروی هست ) و اینکه اگر این شخص بعد 5 سال آزاد بشه پولی دست من از جانب دولت میگیره یا نه ؟ یا باز هم باید منتظر موند تا این شخص چیزی بریزه حساب زندان تا بعدا گیر من بیاد ؟ ممنون

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اگر اعسار او پذیرفته شده باشد که دیگه زندان نمیرود ولی اگر قسط او معوق شد میتوانید ازطریق اجرای احکام جلبش کنید تا قسط رو پرداخت نماید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر درصورتیکه اقساط اعسار راهم پرداخت نکند زندانی می شود وتازمانی که پرداخت نکند درزندان می ماند