مشاوره حقوقی رایگان - کلید درب پارکینگ و هزینه تعمیرات

سلام و عرض ادب، ساختمانی 8 واحدی که 3 واحد پارکینگ دارند، انباری در طبقه ایست که پارکینگ هست و حیاط جنوبی در قسمت پشت پارکینگ قرار دارد، دسترسی به انباری هم از طریق درب پارکینگ و هم از طریق پله ها از در نفر رو مقدور است، همسایگان دارای پارکینگ از دادن کلید درب به سایر واحدها خودداری میکنند و حتی اجازه پارک موتور دیگر واحد ها را در مشاعات پارکینگ نمیدهند ولی خود ایشان علاوه بر ماشین، موتور و دوچرخه هم گذاشته اند و یکی از انها ماشین دوم هم در مشاعات پارک کرده. ایا میتوان معترض شد و حقوق سایر واحدها چه از نظر کلید درب پارکینگ و چه از نظر هزینه تعمیرات پارکینگ به چه صورت است؟ سپاس فراوان، تقاضا دارم لطف فرمایید و به هر دو سوال پاسخ دهید بسیار ممنونم

پاسخ ها :

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

قسمت ها مشاع متعلق به همه ساکنین است و کسانی که پارکینگ دارند نمی توانند بیشتر از یک خودرو در قسمتهای اختصاصی خود داشته باشند و تصرف بیشتر در مشاعات نیاز به توافق با همه ساکنین می باشد