مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام من دوساله عقد کردم و 7 ماهه عروسی کردم توی اون دوسال خیلی با همسرم اختلاف داشتم ریشه تمام اختلافامون عدم توجه و محبت بهم بود اصلا این آقا هیچ محبتی بهم نمیکرد حتی تو این دوسال به اصرار میگفتم بوسم کن محبت کن میگفت این کارا بچه بازیه خلاصه اختلاف زیاد داشتیم اما به اصرار بزرگترا عروسی کردیم که شاید درست شد اما بدتر شد و این چند ماهی که عروسی کردیم به بهانه های مختلف خونه رو ترک میکنه یکماه به یکماه نمیاد یا حتی زنگم نمیرنه درخواست طلاق دادم که شاید به زندگی برگرده اما تاثیری نداشت هر وقتم میگم بیا جدا شیم میگه نمیام تو برو خونه بابات ببخشید اما شوهرم هیچ نیازی نداره و تا الان نیاز منم بر طرف نکرده دوماهی یکبار شاید فقط بخاطر خودش بیاد طرفم. حتی وقتی پیشش میشینم یا وامیستم ازم فاصله میگیره خیلی هم فحش خودم و خانوادم میده اگه تو خونه باشه اصلا باهام حرف نمیزنه وقتی بیرونیم دستمو نمیگیره هفته قبل بخاطری که زیاد تماس گرفتم و جواب نمیداد نگرانش شدم شروع کرد فحش خودم و خانوادم و عیب هام رو بهم گفت که دلم شکست اما حتی یه کلام جواب ندادم اما خونه نیومد تو رو خدا راهنماییم کنید چیکار کنم از فحشاش و کم محلی و عدم توجه خسته شدم راهنماییم کنید. تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر درخواست طلاق وجدایی دارید دادخواست طلاق بعلت عسروحرج مطرح کنید وشاهدهم معرفی کنید ومواردی راکه بیان کردید رادردادگاه اثبات کنید اگرهم نفقه پرداخت نمی کند ابتداعا شکایت نفقه مطرح کنید بهتراست ابتداعا بعلت فحاشی وتوهین ازایشان شکایت کنید وشاهدهم معرفی کنید وچنانچه محکوم شد بااستناد محکومیت وعسروحرج درخواست طلاق کنید

پرسشگر :

سلام ممنون از پاسختون. در مورد نفقه که پول نمیداد دفعه اول که درخواست طلاق دادم با پیرینت عدم موجودی حساب دستم بود فورا مبلغی پول رو واریز کرد.در مورد اثبات فحاشی پیام هاش رو تو گوشیم دارم اما عدم توجه و محبت و .... رو چجوری باید اثبات کنم آخه حتی شرمم میشه به کسی بگم.در مورد ارجاع به روانشناس هم ایشون نمیان و میگن تو دیوونه ای برو و اینکه هزینه هاش زیاده. ممنون از راهنماییتون.

علیرضا صادقی نژاد

جناب آقای علیرضا صادقی نژاد:

سلام اگر قصد ادامه ی زندگی را دارید مطمئنا با یادگیری یکسری مسائل مشکلات اگر بنیادی نباشد حل میشود . همسر بنده روانشناس خانواده هستند معرفتیون میکنم.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید حتما مشاوره شوید با وکیل و روانشناس صحبت کنید.