مشاوره حقوقی رایگان - تخلف راهنمایی و رانندگی

با سلام
دیشب ساعت 1 بامداد با زن و بچه یک سالم در راه برگشت از تهران به شمال بودم که پلیس در اتوبان تهران کرج به جرم حرکت مارپیچ و با وجود زدن راهنما خودرو من و متوقف کرد و با وجود توضیح دادن شرایط که زن و بچه داخل ماشین هستن و بار و وسایل سفر ازش خواهش کردم که من و جریمه بکنه ولی به پارکینگ انتقال نده (البته درست تشخیص دادن تخلف مارپیچ رو به خدا واگزار میکنم) اما اون اهمیتی نداد و من و با زن و بچه ساعت 1 بامداد و کلی وسایل سفر پیاده کرد. آیا این کار ایشون قانونیه یا خیر؟ به استناد کدوم ماده قانونی میتونه جریمه نکنه و تحت هر شرایطی به پارکینگ انتقال بده؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه ادعای مامور راهنمایی رانندگی در اینکه حرکت مارپیچ داشتید درست باشد باتوجه به قانون یکی از موارد توقیف ماشین حرکات نمایشی و مارپیچ میباشد .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با تلفن 197 تماس و شکایت کنید علاوه بران به بازرسی کل ناجا هم میتوانید شکایت کنید

پرسشگر :

ممنون و متشکرم از راهنمایی های شما بزرگواران

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر که مرتکب دو تاتخلف شوید می توانند متوقف کنند وتوقیف کنند