مشاوره حقوقی رایگان - خلاف در ملا عام

باسلام و خسته نباشید. آقا جوون هرکی دوست دارین این مطلب رو به اشتراک بذارین... لطفا به این مسئولین راهنمایی و رانندگی شهرمون (مراغه) برسونید که این موتور سوارها رو اینقدر به حال خودشون رها نکنن که هرکاری دلشون خواست بخوان انجام بدن... نه پلاکی نه گواهی نامه ای.. خیلیشانون هم سر اگزوزشون یه بلایی میارن صدای تراکتور میده با دسیبل بالا وحشت تو تن مردم میندازن.. نه به اون سالهایی که سر هر میدون خفتشون میگردن نه به این روز که آزادانه از هرکجا که دلشون میخواد تردد میکنن. اخرشم کسایی هم مثل بنده که تمامی مدارک موتور رو دارم و موتورم استاندارده به خاطر اینکه پلاک ملی دارم بدون اینکه موتورم از خونه بیاد بیرون اس ام اس جریمه میاد برام... یعنی با این کار مسئولین دقیقا تشویق میکنن که خلاف کار باشیم سرمون سلامته...

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وکیل در مورد کاری نمی‌تواند انجام ده به پلیس راهور مراجعه کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

از طریق پلیس راهور پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اینگونه مزاحمتهای با آلودگی‌های صوتی راهنمایی رانندگی موضوع را پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید در صورت بروز هر گونه تخلف و مشاهده ان با شماره 197 نظارت همگانی ناجا تماس بگیرید و گزارش کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت بررسی جریمه اعتراض بزنید