مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه

سلام
پدر من بیست سال پیش زمین کشاورزی در جنوب روستا به صورت وکالتنامه فروخته ولی خریدار رفته سمت شمال روستا که چسبیده به شهر هست زمین داده به تعاونی مسکن و تعداد زیادی سهم مالک گرفته .
الان با همون وکالتنامه قطعه های دویست متری رو به عنوان وکیل پدرم و از طرف پدرم فروخته به خودش بدون اینکه ما بدونیم.
میخواستم بدونم اگه شکایت کنیم میتونیم سهم مالک هارو پس بگیریم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی باید توسط وکیل متخصص ملک بررسی و پیگیری شود چرا که موارد کاملا تخصصی است که اشتباه جزئی ممکن است نتایج ضعیفی را به همراه داشته باشد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.