مشاوره حقوقی رایگان - جعل وکالتنامه

با سلام و خسته نباشید
تو یک پرونده کیفری شاکی وکیل گرفته و وکالت نامه وکیل جلوی مبلغ نوشته شده طبق تعرفه وکالتیو بعد از اتمام پرونده شاکی در برگه وکالت خودش 4 میلیون تومن اضافه کرده و دادخواست داده و بنده محکوم شدم به پرداخت 4 میلیون تومن در صورتی که در برگه وکالتنامه که در پرونده قبل هست وکیل به اندازه 500 هزار تومن تمبر باطل کرده .این عملی که شاکی انجام داده جعل و استفاده از سند مجعول محسوب میشه؟و چکار باید بکنم؟
تشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در وکالت نامه ایی که ضم پرونده است دست برده جعل است در غیر اینصورت جرمی واقع نشده و توافقات وکیل و موکل معتبر است ولی وکیل طبق همان 4 م تومان باید کسری تمبر را جبران نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست بدهید تا موضوع به کارشناسی ارجاع بشه