مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از فرزندانم

با عرض سلام وخسته نباشید من سالهاست که بازنم اختلاف دارم وهمیشه بخاطر بچه هام کوتاه اومدم ولی حال متوجه شدم که پسرم 24 ساله ودخترم31ساله هر دوتا شون در حمایت از مادرشون هستن وبا کمی جستجو وتحقیق متوجه شدم در مواقع که من و دخترم نیستیم خانم شروع به تحریک جنسی پسرش میکنه وخودش رو در اختیار پسرش قرار میده یعنی کاری که هیچ حیوانی نمیکنه وبا دوستان پسرم هم رابطه داره ووقتی دیدن که صدای ضبط شده انها رودارم دیگه منو به خانه راه ندادن وبه اصطلاح کارتن خواب شدم میخواستم ببینم می توانم از این زن بخاطر معتاد کردن پسرم وایجاد رابطه جنسی باپسرخودش شکایت کنم هرچند پسرم واون زن هیچ وقت این مورد رو قبول نمی کنن ولی صدای ضبط شده انها را دارم که با هم نزدیکی میکنن.واین پسر شده محافظ هرزگی ها ورفت وامد غریبه ها واین پسر هم شده محافظ چکار کنم ایا راهی هست که از این زن وپسر تحقیقات.تخصصی کنن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمانی که افراد به منزل شما مراجعه می کنند با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و سپس به دادگاه مراجعه کنید و با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی بدهید.