مشاوره حقوقی رایگان - کار در فست فود

سلام خسته نباشین من یک فردی هستم حدود 7ماه در یک فست فودی کار کردم حقوق 3 ماه و بهم نداده...
من با بچه های که در این فست فود کار میکردیم حقوق نگرفته بودیم یه روز صبح اومدیم مغازه گفتیم کار نمیکنیم تا پولو بهمون بدین صاحب مغازه اومد همه ی بچه هارو از مغازه بیرون کرد دونه دونه کشوند مغاز باهاشون صحبت کرد اونا پشیمون شدن رفتن سرکار شون تنها من ماندم منو که صدا کرد گفت شما نمیتونین اینجا کار کنین من گفتم مشکلی ندار فقط پولو بهم بدین تا برم گفت نمیدم برو شکایت کن منم گفتم اینجا کار کردم و پولو میخوام یهو زنگ زد به یه کلانتری 2 تا افسر اومدن یه برگه دادن برو اداره کار شکايت کن تو 5 روزه حقوقو به دستت میرسه منم یه کارگر شهرستانی بودم چیزی از شکایت کردن بلد نبودم حالا شکایت کردم و قراره این ماه 16 مهر ماه 98 در اداره کار حاضر باشیم میخوام بدونممن به این پولم میرسم یا نه ترو خدا راهنماییم کنین.
و برگه قرارداد بهم نداده و واسه بیمه گفتن بعد 3ماه بیمه میدیم بهت 3 ماه که تموم شد گفتم من بیمه رو واسم درست کنین گفتن اگه بیمه واست درست کنیم باید 150 هزار از حقوقت کم کنیم و من حقوقم 1600 بودش ساعت کاری مغازه 9صبح تا 1 بامداد کار کردیم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله با اثبات اینکه ا.نجا شاغل بودین کل حقوقتون رو محکوم به پرداخت میشه بعلاوه اینکه بیمه تون رو هم از بدو استخدام تا اخراج باید واریز کنه . مشکلی پیش نخواهد امد. فقط اثبات کنید این مدت اونجا مشغول بکار بودین