مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن حقوق توسط کارفرما

با سلام. من از 14 اردیبهشت در یک سوپر مارکت نزدیک خونمون مشغول به کار شدم هیچگونه قراردادی بین من و صاحب کارم بسته نشد من روزی 10 ساعت کار میکردم و تا تاریخ امروز 5 خرداد براش کار کردم از صبح ساعت 7 تا ساعت 4 بعد از ظهر ولی اون همیشه دیر میومد الان میگه برو ثابت کن که برا من کار کردی تنها مدرکی که دارم اینه که توی دوربین های مغازه هست که من اونجا حضور داشتم و پیامک هایی که مثلا به کارفرما گفتم که زود بیاد من میخوام برم و ایشون هم جواب داده
و پیامکی هایی که امروز شماره کارت فرستادم و ایشون جواب ندادن آیا قابل پیگیری هست
همسایه ها همه شاهد هستن ولی هیچکس نمیاد به نفع من شهادت بده آیا راهی هست که به حق خودم برسم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله به استناد پیامکها و درخواست تحقیق محلی و باز بینی دوربین می توانید ادعای خود را ثابت‌کنید و حقوق خود را مطالبه کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

بله به استناد پیامکها و درخواست تحقیق محلی و باز بینی دوربین می توانید ادعای خود را ثابت‌کنید و حقوق خود را مطالبه کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی به شورای حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید بررسی و رسیدگی میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست از طریق اداره کار محل اشتغال خود شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما به اداره کار شکایت کنید و مدارک شما برای اثبات رابطه کاری کفایت میکنه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بله از طریق اداره کار پیگیری کنید تا تحقیقات لازم انجام شود