مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن حقوق

باسلام
دخترم یک ماه برای شرکتی کار کرده
و بعد از یک ماه حقوقش را پرداخت نکردند به همین علت من اجازه ادامه به ایشان ندادم
حالا مزد این ماه که کار کرده را درخواست کردیم که میگویند طبق قانون کار 2ماه بعد پرداخت میشود
این بار دوم است که این قانون کار باعث میشود ما از حقوق یک ماه خود بگذریم چون وقت برای شکایت و پیگیری نداریم . حقوق ما مهم نیست اما خیلی از کارگران حقشان با این قانون مضحک پایمال میشود .
میدانم که هیچ کاری هم نمیتوانم بکنم
فقط کاش مسئولین قوانین بهتری وضع میکردند

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

چنین قانونی وجود ندارد، حتی اگر یک روز هم کارکرد داشته باشند می‌بایست مزد و حقوق قانونی با ایشان پرداخت شود، از طریق اداره کار باید شکایت ثبت نمایید