مشاوره حقوقی رایگان - خسارت گرفتن از قاتل

سلام وقت بخیر
مدتی میشه که پدرم رو در محل کارش که پرورش ماهی هست کشتن و از روزی که به قتل رسیده پرورش ماهیمون دچار ضرر شده تا کامل شدنه دوره پرورش یعنی مجبور شدیم ماهی ها رو زودتر از موعد بفروشیم که خیلی ضرر کردیم و البته بیشتر ماهی ها تلف شدن میزان تلفات چندین تن میباشد، تجهیزات رو مجبور شدیم زیر قیمت بفروشیم چون حداقل بمدت یک سال نمیتونیم فعالیتی داشته باشیم تا رسیدگی به پرونده تموم بشه علت فروش تجهیزات این بود که اگه بدون استفاده بمونن خراب میشدن و ما هم مجبور به فروش بودیم، قیمت ملک پرورش ماهی هم به دلیل این اتفاق از ارزش واقعیش خیلی پایین اومده چون درواقع خریدار میترسه از خریدن حتی به قیمت پایین، سوالم اینه که ما قاتل رو میخوایم قصاص کنیم اما چطوری این خسارات وارد شده رو ازش بگیریم؟ عده ای میگن نمیتونیم هم پول بگیریم هم قصاص کنیم اما مگه غیر از اینه که خسارت با دیه فرق داره؟
خواهش میکنم راهنماییم کنید، خیلی تو شرایط بدی هستم، به ما هم خسارت جانی زده شده هم خسارت مالی، پرورش ماهیمون الان سال بعد کار نکنه به استخرها هم خسارت وارد میشه به علت سرما

پاسخ ها :

یک وکیل

راهی برای خسارت گرفتن وجود ندارد