مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه پایه 2 با کارت معافیت پزشکی

باسلام گواهینامه پایه 2 میخوام بگیرم و کارت معافیت پزشکی برای گوش دارم
آیا این معافیت گوش در گرفتن گواهینامه پایه 2 اثر دارد یا نه؟
الان هم گواهینامه موتورسیکلت و ماشین بدون محدویت ذکر شده است
لطفا پاسخ و راهنمایی کنید بنده رو

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله در صورتی که ناشنوا باشید موثر است
از طریق راهور موضوع را پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که ناشنوایی شما از طریق کمیسیون پزشکی احراز شود در اخذ گواهینامه پایه 2 با مشکل مواجه خواهید شد و در اخذ این مدرک بایستی راهکارهایی از جمله نصب سمعک برای خویش استفاده کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. نظرپزشک مورد اعتماد راهنمایی و رانندگی و مقررات آن ملاک عمل است .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص شما به کمیسیون پزشکی ارجاع داده می‌شوید و نظر کمیسیون مربوطه ملاک می‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به کمیسیون پزشکی معرفی خواهید شد و بستگی به نوع بیماری شما خواهد داشت