مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک عمومی به شخصی

باسلام .
اینجانب یک ماشین وانت کارا دوکابین با پلاک عمومی دارم و می‌خواهم ماشینم را بفروشم و یک ماشین نو بخرم ولی با پلاک شخصی ، در ضمن بنده یک پلاک شخصی در انبار دارم . حال بنده ماشینم را میتوانم به هر شخصی بفروشم .و آیا به وقت خریدن ماشین دیگر من میتوانم پلاک شخصی خودم را درخواست کنم ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ می توانید چنین اقدامی را به انجام برسانید. منتها شما لازم است که به شکل حضوری این موضوع را از یکی از مراکز تعویض پلاک پیگیری بفرمائید تا به صورت دقیق شما را راهنمایی کنند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
پلاک اصولا تا یکسال در انبار موجود است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مقررات راهنمایی و رانندگی در خصوص پلاک عمومی ملاک عمل است .
در خصوص پلاک شخصی مشکلی ندارید.
طبق گفته پلیس راهور پلاک هایی که بیش از یک سال در انبار باشد واگذار می گردد .بهتر است از راهور سوال نمایید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق پلیس محترم راهور رو پیگیری نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و احترام
بله، شما می‌توانید ماشین خود را به هر شخصی که مایل به خرید آن است، بفروشید. در صورتی که می‌خواهید پلاک شخصی خودتان را برای ماشین جدید درخواست کنید، باید به اداره‌ی پلیس راهور در شهرستان خودتان مراجعه کنید و درخواست خود را ثبت کنید.

در صورتی که در اختیار شما پلاک شخصی دیگری نیز موجود است، می‌توانید از آن برای ماشین جدید خود استفاده کنید، اما در این صورت باید مطمئن شوید که پلاک در دسترس شما قابل استفاده است و مشکلی در استفاده از آن وجود ندارد.

لازم به ذکر است که در برخی شهرستان‌ها، اختصاص پلاک شخصی با محدودیت‌هایی صورت می‌گیرد، بنابراین بهتر است قبل از خرید ماشین جدید، به اداره‌ی راهنمایی و رانندگی در شهرستان خودتان مراجعه کنید و اطلاعات لازم را در این زمینه کسب نمایید.