مشاوره حقوقی رایگان - اتباع

سلام من اتباع هستم سرپرست خانواده برگه سرشماریم را گم کردم به دفتر کفالت هم مراجعه کردم گفتن دیگه نمیدن و نوبت کارت کار هم ندادند خواهش میکنم راهکار نشان بدید ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به اداره امور اتباع و مهاجرین شهر محب سکونت تان به همراه اعضای خانواه مراجعه نموده و اقدامات لازم جهت صدور المثنی را انجام دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خوب شما به اداره امور اتباع مراجعه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به کنسولگری کشورتان در ایران مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی به اداره امور اتباع شهر محل سکونت خویش مراجعه بفرمائید که بهتر است به همراه خانواده تشریف ببرید. بعد در آن جا اقدامات مربوطه را جهت دریافت المثنی مدارک خویش به انجام برسانید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادسراي محل مراجعه نموده و اعلام فقدان مدارك نماييد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شدنی است
حضوری پيگير ماجرا شوید...

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مقررات امور اتباع بیگانه ملاک عمل است .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می بایست به اداره امور اتباع مراجعه شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به اداره امور اتباع خارجه مراجعه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
با توجه به اینکه برگه سرشماری یکی از مدارک مهم برای تعیین وضعیت شماست، برای دریافت مجدد آن باید به اداره امور اتباع خارجی یا ثبت احوال مراجعه کنید. در صورتی که دفتر ثبت احوال محل سکونت شما در دسترس نیست، می‌توانید به دفتر ثبت احوال مرکزی استان خود مراجعه کنید.

در صورتی که به دلیل عدم داشتن برگه سرشماری، مشکلاتی در روند کاری دارید، می‌توانید با مراجعه به دفتر امور اتباع و مهاجرت مربوط به شهر خود، درخواست کمک و راهنمایی کنید. همچنین، می‌توانید با تماس با سازمان ثبت احوال کشور به شماره 113 پاسخگوی سوالات خود باشید و راهنمایی دریافت کنید.

در هر صورت، بهتر است برای پیگیری موضوع به اداره امور اتباع مراجعه کرده و با آنها صحبت کنید.