مشاوره حقوقی رایگان - خاور

سلام. کامیون خاور8 تن خریدم تو برگ سبز باری چوبی ولی اتاق عقب فلزیه الان معاینه فنی بهم نمیدن چکار باید بکنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید باری را به همان وضعیتی که در برگه سبز می باشد اعاده کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از مراکز تعویض پلاک پیگیری بفرمائید تا در این باب پاسخی متقن و راهگشایی را به شما ارائه دهند .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اعمال اصلاحات اتاق عقب درخواست نماييد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به راهور مراجعه کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. هرگونه تغییر در خودرو می بایست با موافقت اداره راهنمایی و رانندگی باشد .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
در این مورد بهتر است به فروشنده یا نمایندگی رسمی خاور مراجعه کنید و شرایط و ضوابط گارانتی را بررسی کنید. در اغلب موارد، گارانتی شامل مشکلات فنی و ساختاری خودرو است و اگر اتاق عقب فلزی برای خودرو خریداری شده بود، باید از سوی فروشنده یا نمایندگی رسمی خاور رفع شود.

در صورتی که گارانتی خودرو شما به دلیل داشتن اتاق فلزی برای خودرو خریداری شده، برای اتاق عقب فلزی پوششی اضافه نشده باشد، می‌توانید با فروشنده یا نمایندگی خاور تماس بگیرید و توضیحات بیشتری در این زمینه دریافت کنید.