مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با سلام
بنده 1سال در یک شرکت مشغول به کار بودم شرکت بیمه بهمن ماه منو بدون اینکه من حضور داشته باشم رد کرد که فقط من برم ازون شرکت و یک قرارداد سوری با بنده نوشتن ولی نامه عدم نیاز منو تا 19فروردین هنوز نزده که من بتونم اقدام کنم برای بیکاری همچنین تصویه بندرم انجام نمیده گفته 30فروردین بیا، از دوستان عزیز خواهشمندم راهنمایی نمایند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید.
اگر ظرف یک ماه از تاریخ ترک کار نامه عدم نیاز نبرید و درخواست بیمه بیماری ندهید با درخواست شما موافقت نمی شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا در سامانه جامع کارگر و کارفرما ثبت نام کنید و سپس بعد از ثبت شکایت امورات مربوطه را از طریق اداره کار پیگیری نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حضوری به اداره کار مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار حتما موضوع تخلف کارفرمای خویش را پیگیری کنید و علیه ایشان شکایت کنید. سپس زمانی که نتیجه مطلوب را در اداره کار به دست آوردید به استناد رای اداره کار نسبت به بیمه بیکاری خویش اقدامات لازمه را به انجام برسانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق اداره‌ی بیمه پیگیری نمایید یا با تلفن 1420 بیمه‌ی تامین اجتماعی تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت عدم اقدام کارفرما باید از طریق اداره کار شکایت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
در این موارد، ابتدا بهتر است با شرکت بیمه تماس بگیرید و سوالات خود را در مورد وضعیت شما بپرسید. شما می‌توانید از شرکت بیمه بخواهید که دلیل رد شدن بیمه بیکاری شما را توضیح دهد و اطلاعاتی در مورد وضعیت بیمه بیکاری شما را ارائه کند.

بعد از آن، اگر شرکت بیمه بیکاری شما را تأیید کرده است، باید اقدامات لازم را برای دریافت بیمه بیکاری به عمل آورید. اگر تصویه بانکی شما انجام نشده است، بهتر است با شرکت تماس بگیرید و از آن‌ها بخواهید که تصویه بانکی شما را انجام دهند.

همچنین، اگر هنوز نامه عدم نیاز شما صادر نشده است، می‌توانید از شرکت بیمه بخواهید که این نامه را به شما ارائه دهند. در صورتی که شرکت بیمه نامه عدم نیاز شما را صادر نمی‌کند، می‌توانید از مراجع قانونی مربوطه مثل اداره کار مراجعه کنید و از آن‌ها بخواهید تا به شما در این امر کمک کنند.

در کل، بهتر است با شرکت بیمه تماس بگیرید و سوالات خود را بپرسید و در صورت بروز هر گونه مشکل، با مراجع قانونی مربوطه تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید