مشاوره حقوقی رایگان - عرف مشارکت در ثبت نام ماشین ایران خودرو

سلام من تو قرعه‌كشي ایران خودرو ماشینی به اسمم درومد و چون پول نداشتم ب یکی از بستگان گفتم ک پولش رو بده و اون هم شریک بشه در سود حاصل از فروش ماشین در بازار. ولی صحبتی از درصد مشخصی نکردیم و ممکنه الان سو تفاهم پیش بیاد.من که امتیاز ماشین رو داشتم چند درصد سود میبرم (با احتساب اینکه 5 سال نمیتونم دیگه ثبت نام کنم) و ایشون ک فقط پول رو داده چند درصد سود میبره؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سر سود توافق کنید ممکن است سودی که مد نظر اوست بیشتر از سودی باشد که شما در سر دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
الان حواله خودرو بین صد تا دویست میلیون تومان معامله می شود .
طبق توافق باید عمل بشه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون مدرکی بینتون رد و بدل نشده شما بگویید قرار ما 50 درصد سود بوده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
این مساله امری کاملا توافقی است اما چون توافق قبلی در این خصوص نداشته اید می توانید در این مورد رایزنی نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما حتما در این خصوص در اسرع وقت با بستگان خود وارد مذاکرات شوید و در این مورد قراردادی مکتوب و در صورت امکان محل تنظیم در دفتر اسناد رسمی باشد تا هیج شبهه و سوءتفاهمی در آینده برای هیچکدام از شما به وجود نیاید. وانگهی درصد مشخص و مقطوعی را نمی توان بیان کرد و در بدو امر این امر کاملا توافقی خواهد بود اما بایستی گفت از آن جایی که در این امر به شما ضرر بیشتری وارد می شود به طبع بایستی درصد سود شما نیز بیشتر باشد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

این موارد کاملا بر اساس توافق طرفین است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند بستگی به توافقات حاصله دارد....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قانونی در این خصوص به ثبت نرسیده است توافقی اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام توافقی است و در صورت سکوت طرفین ، به صورت مساوی خواهد بود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و احترام
در مورد عرف مشارکت در ثبت نام ماشین ایران خودرو به طور کلی قانونی تعریف نشده است و بیشتر به توافقاتی که بین افراد می‌شود، بستگی دارد. به عبارت دیگر، شرایط و درصد سودی که برای شما و شریکتان تعیین شده بوده است، باید با توافقی که قبل از خرید ماشین با هم بسته‌اید، مشخص شده باشد. در این صورت، اگر توافقاتی درباره درصد سود وجود نداشته، بهتر است با شریکتان در این زمینه تماس گرفته و درباره این موضوع بحث کنید و به توافقی برسید که برای هر دو طرف قابل قبول باشد. در صورتی که به توافقی نرسیدید، می‌توانید کارشناس رسمی دادگستری این مسئله را حل کنید.

لازم به ذکر است که در صورتی که شما به عنوان دارنده امتیاز قرعه‌کشی، ماشین را به نام شخص دیگری ثبت کرده‌اید، به تنهایی حقوق مالکیت بر روی ماشین را ندارید و باید با شریکتان در این زمینه نیز توافق کنید.