مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت ایثارگران

بنده 9سال سابقه کار دارم . در سال 99 کامل سرکار بودم و در سال 1400 استمرار داشتم ولی در سال 1400 6ماه آخر سرکار نبودم . باتوجه به 2بند برای تبدیل وضعیت ایثارگران. یکی بودجه 1400 و دیگری بودجه 1401 . آیا بنده مشمول بودجه 1400 هستم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است بنظر منعی وجود ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگانهای دولتی و یا عمومی غیردولتی داشته باشید تحت شرایطی بسته به اولویت جذب نیروی انسانی تعلق میگیرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در صورتی که دارای سایر شرایط باشید بله

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت داشتن قرارداد مستقیم بله

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

بر اساس بند و تبصره 20 قانون بودجه 1401 کل کشور دستگاه‌های اجرایی و اداری مشمول موظف شده‌اند، ایثارگران خود را به رسمی، تبدیل وضعیت کنند

رؤسای سازمان‌های امور اداری و استخدامی و برنامه و بودجه هم در تاریخ 7 تیر 1401 با صدور و ابلاغ دستورالعملی، مدیران همه دستگاه‌های مشمول اجرایی و اداری را به رعایت کامل حکم قانونی تبدیل وضعیت ایثارگران مکلف کردند.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
برای پاسخ به این سوال نیاز به بیشتر اطلاعات دارم. اما به طور کلی، تبدیل وضعیت ایثارگران بر اساس قانون مصوبه شماره 40480/ت59949هـ مورخ 1395/2/18 ممکن است. برای مشمول شدن در بودجه 1400، شما باید شرایط مربوط به این بودجه را داشته باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال شما دارای ابهام است و به طور شفاف و واضح بیان نشده است. بهتر است که با رعایت قواعد نگارشی سوال خویش را به طور شفاف و دقیق مطرح بفرمائید .