مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام وقتتون بخیر
برای من دیه اومده5/5درصد دیه کامل یک سوم دیه کامل الان طرف عصار زده دادگاه براش اول 5درصد دیه کامل اول و ماهیانه نیم درصد دیه ولی نیم درصد نزده نیم درصد دیه کامل الان میخواستم بدونم 5درصد اول بده میمونه یک سوم دیه که میشه 300میلیون بعد اون نیم درصد منظورش نیم درصد مبلغ 300میلیون که میشه 1میلیون 500یا منظورش نیم درصد دیه کامله که میشه4500
ممنون میشم جوابم سوالم بدین
پیشاپیش از لطفتون ممنونم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

برگه پزشکی قانونی ملاک عمل قرار میگیرد و در نهایت باید مرحله آخر محاسبه دقیق صورت گیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به واحد اجرای احکام کیفری جهت محاسبه دقیق میزان دیه مراجعه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از اجرای احکام سوال کنید که رای دادگاه را میبیند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اجرای اجکام مطابق حکم عمل خواهد نمود به آن مرجع مراجعه فرمایید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی برای اظهارنظر دقیق در این خصوص باید دادنامه را مطالعه کنم
در صورت تمایل از طریق مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از طریق اجرای احکام موضوع را پیگیری نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام،
اگر درست فهمیده باشم، شخصی که دیه را باید پرداخت کند، 5 درصد اول دیه را پرداخت کرده و برای بقیه مبلغی پرداخت نکرده است. همچنین، این شخص در حال حاضر مبلغ نیم درصد دیه را نیز پرداخت نکرده است. آیا درست فهمیده ام؟

برای پاسخ دادن به سوالات شما، ابتدا باید بدانید که مبلغ 5 درصد اول دیه کامل چقدر است. سپس باید مبلغ نیم درصد دیه را نیز محاسبه کنیم. اگر منظور شما از "نیم درصد دیه"، نیم درصد دیه کامل است، پس مبلغ آن 1 میلیون و 500 هزار تومان است. اما اگر منظور شما از "نیم درصد دیه"، نیم درصد باقی مانده است، باید بدانید که مبلغ آن به میزان دیه کامل محاسبه می شود.

در نهایت، برای محاسبه مبلغی که باید پرداخت شود، باید مبلغ 5 درصد اول دیه را از مجموع دیه کامل کم کنید و سپس نیم درصد دیه را اضافه کنید. به عنوان مثال، اگر دیه کامل 900 میلیون تومان باشد، مبلغی که باید پرداخت شود به این صورت خواهد بود:

(900,000,000 - (5% * 900,000,000)) + (0.5% * 900,000,000) = 892,500,000 تومان

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

همان نیم درصد به کامل
بهتره ازاجراودادورزبپرسید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال شما در زمره سوالات حقوقی قرار ندارد .